Next Post Previous Post

12 nov 2009

Det går sakte men sikkert fremover

Posted by Alf Wilhelm

Når man gjør det meste selv så tar ting tid! Som det synes av bildet så har det blitt skikkelig vinter på fjellet siden sist. Kjempeflott. Vi kan nesten ikke vente til å sitte ved spisebordet om morgenen og kikke på denne utsikten :-)

Gråfjell november 09

Vi hadde gudskjelov folk til å ta seg av torvleggingen som vi rakk å få på før det store snøfallet kom. 18 tonn med torv krever sitt selv om det gjøres med kran!

Kraning av torva

Det endelig resultatet….:

torv3_resize

Det meste elektriske er også på plass og i tillegg er vindfang/utebod bygget. Så en god arbeidsøkt får vi si at det har vært denne uken.

Klargjort med spikerslag for stående panel i stue/kjøkken

spikerslag_resize

Og så var det vindfang/utebod. Den er ikke helt ferdig. Skal også en halv vegg til på den åpne siden men det var greit å få opp så mye som mulig siden vinteren har gjort sitt inntog.

tilbygg_resize

Neste runde er det klart for å legge panel så det går da fremover :-)

Subscribe to Comments

2 Responses to “Det går sakte men sikkert fremover”

 1. Så fint det ble med torvtak! Ble helt misunnelig jeg. Vi dropper dette frem til neste år vi. Prioriterer å komme oss inn først så det var gøy å se. Hytta blir mye finere med slikt tak enn bare takpapp.
  Så dere skal ha stående panel dere? Vi har brukt liggende panel vi. Du ser vårt ferdigmala panel inne på bloggen min nå. Oppdatert med litt bilder i kveld.
  Lykke til videre!

   

  Annicken Hjelle

 2. Ja vi haddet booket legging av membran og torvtak nå i høst så da var det greit å få det gjort når det lå i planen :-) . Vi har valgt en blanding av liggende og stående panel. Dvs. vi skal ha stående panel i stue/gang og kjøkken og så blir det liggende panel på soverommene. Mye rart man må ta stilling til i en sånn prosess ;-) . Skal kikke litt på bloggen din nå! Lykke til dere også!

   

  Anne Lene

Leave a Reply

Message: