Next Post Previous Post

13 des 2009

Kjøkken bestilt

Posted by Anne Lene

Nå er det fryktelig lenge siden forrige blogg oppdatering men det har vært en hektisk tid med mye jobbing, hyggetur til København, julebord osv.. Kun vært en 5 dagers visitt på hytta så fremgangen er ikke voldsom men ihvertfall et par av soverommene som har fått panel. Det legger vi ut bilder av senere. Og så er nå endelig kjøkkenet bestilt for et par uker siden etter litt frem og tilbake. Etter tips her på bloggen vår så tok vi turen til HTH og kikket på deres flatpakkeserie som er like rimelig som IKEA og KVIK (rimeligere enn sistnevnte). Men vi endte opp med vanlig standard ferdig montert. 25 % rabatt den uken vi handlet på alt i den ferdige monterte serien. Så prisforskjellen ble ikke så stor (og faktisk billigere med standard HTH enn KVIK så da var egentlig beslutningen lett) . Fargen vi har valgt er Antracit grå og med en Grå Sandsten  (”lys”) benkeplate. Tror det blir veldig fint :-) . Vi hadde i utgangspunktet tenkt overskap også over vinduene (vinduet på bildet under er ikke riktig da vi har to smale over benken) men vi ønsket mer luft og fant ut at dette fikk holde med skap. Går også an å angre seg og sette inne senere. HTH kjøkkenløsning

Subscribe to Comments

2 Responses to “Kjøkken bestilt”

 1. Dette ble en kjempefin løsning! Deilig med ferdig montert kjøkken da….mye jobb å skru. Fin farge du har valgt. Blir gøy å se hvordan det blir. Hilsen Annicken

   

  Annicken Hjelle

 2. Hei Anne Lene og Alf.
  Gratulerer med kjøkkenbestillingen, det var et knallfint kjøkken.
  Det kommer til å bli perfekt til hytta.

  Iren

   

  Iren og Morten Viholmen

Leave a Reply

Message: