Next Post Previous Post

17 jan 2010

Romjulsbesøk

Posted by Alf Wilhelm

Hektisk aktivitet mot slutten av året har redusert besøkene hit opp. Snøen har derimot kommet, og den har det kommet mye av på kort tid. På nordsiden av taket ble det liggende over 2 meter med ca 50 cm nederst som var mer eller mindre is. Vi fjernet det meste av dette og det er utrolig hvor mye snø som er kommet totalt.

vinter2_resizeal_resize takpanel_resizehemsegulv_resize

Vi har nå  startet proesessen med å skyte panel. All strøm var trukket og bokser til kontakter og brytere er satt opp. Veggene ble isolert utenfor plasten med ytterligere 5 centimeter Glava og pappet utenfor dette for å slippe Glava støv.

Da vi var litt lei av å sove i campingvogn prioriterte vi soverommene slik at de var mulig å sove i. Kasser til spots ble satt opp og all kabling gjort klar. Deretter en liten skisse over hvor alt var før vi satt opp takpanelet. Dørene ble satt midlertidig på plass og sprekkene foret med Glava. Gulvet planlegger jeg å legge 5 cm Styrofoam XPS plater slik at kulden ikke stråler opp hvor vi skal oppholde oss. Så i løpet av få dager er det mulig å sove og oppholde seg fint innendørs i 3 rom og det gleder vi oss til.

panel_resize

I romjul var vi en dagstur oppe for å fjerne litt snø og gutta fikk boltre seg med både akebrett og snowboard fra toppen av taket :-)

hakon_resize

Leave a Reply

Message: