Next Post Previous Post

26 jan 2010

Soverommene ferdig….vel nesten da!

Posted by Anne Lene

Vi har prioritert å få ferdig soverommene slik at vi kunne bo inne i hytta når vi reiste opp på jobbehelg. Dvs det blir ikke jobbing hele tiden. Det er to små gutter som skal tas hensyn til også. Så en liten skitur, skihopping og aking er det også blitt. I helgen har vi stort sett bare lakket panelet på soverommene. Valget falt på Jotun Hvit panellakk for å få hvitpigmentert panel. Har gått over med 2 strøk – litt usikker på om jeg skal gå på strøk nr. 3….Beising tar tid !! Men vi skal jo leve med dette i mange år. Og det som ikke blir gjort nå blir vel ikke gjort. Er nokså glad for at at resten av hytta skal settes opp med ferdig hvitpigmentert panel…

panellakk

Helgen etter jobbehelgen var det igjen aktiviteter på hjemmebane så denne helgen ble det storstilt handling i stedet for. Må benytte at det er salg så nå er to dobbelsenger og sofa handlet inn :-) . Og på torsdag kommer kjøkkenet. ..Foreløpig får vi lagre det i kjellerstuen her hjemme inntil all panel er kommet opp og gulvene er lagt.

Subscribe to Comments

4 Responses to “Soverommene ferdig….vel nesten da!”

 1. Ble veldig lyst og fint med 2 strøk panellakk, tok dette på loftstaket selv + Zen sand på det lille som er av vegger der oppe. Men, det er som du skriver, kunne nesten vært 3 strøk for å ha til “evig tid”… se hva du får tid til ! Hvordan ligger dere an ellers da? Er påske tema hos dere også ?
  Lykke til videre !
  Hilsen Merete

   

  Merete

 2. Ja lyst og fint blir det men lurer på om jeg skal ta et strøk til for å dempe ennå noe mer. Påske er nok ikke helt realistisk for oss….. Februar er en hektisk måned og i tillegg så jobber Alf W. to helger i måneden så vi får ikke reist opp så ofte som vi helst ville men men vi tar den tiden det trenger. Målet er å ha helt ferdig hytte til sommeren for vårt vedkommende :-) . Fortsatt lykke til til dere også!

   

  Anne Lene

 3. Ble veldig fine veggene Anne Lene! Deilgi å se at det blir beboelig er det ikke?
  Spør meg om maling/beising tar tid da. Vi har behandlet alle vegger med tre strøk og alle gulv med fire strøk!!!
  Vi kjøpte kun taket i stuen hvitlakkert, ellers har vi gjort alt sjøl…så det blir lenge til det blir malt noe hjemme her altså.
  Gleder meg til å se fortsettelsen.

   

  Annicken Hjelle

 4. Hei Annicken, Ja det er deilig når det er noe som begynner å ligne på noe. Dere har gjort en kjempejobb med med å beise alle de veggene….:-) Brukte jo en hel helg jeg med 2 strøk på 2 rom og 1 strøk på siste soverommet…Sier kanskje mer om effektiviteten min ;-) …..men jeg har ikke samvittighet til å jobbe hele dagen når gutta er med. Resten har vi bestilt ferdig hvitpigmentert – er veeeeldig glad for det nå. Så da blir det kun et par rom igjen å beise hvor jeg skal ha andre farger. Gangen og tørkerom ved siden av gangen.

   

  Anne Lene

Leave a Reply

Message: