Next Post Previous Post

10 mar 2010

Litt mer panel….

Posted by Anne Lene

Det tar sin tid med Familien Hansen. Er så mye som skjer og vi har jo ikke anledning til å drive med hyttebygging på heltid heller så det får ta den tiden det tar :-) . I vinterferieuka dro vi opp på fredagen. Det siste soverommet fikk sitt siste strøk og så ble det litt småpusling før svigerfar kom opp på søndag. Jeg og barna satte nesa hjemover igjen og AW og svigerfar ble igjen i til tirsdag og fikk lagt panel på store deler av taket. Her har vi kjøpt ferdig hvitpigmentert panel fra Bjærtnes sag (takk gode gud for at den er ferdig pigmentert!!). Riktig så fint har det blitt :-) .

tak_1

tak_2

Når taket nå blir ferdig i neste runde håper og tror vi det går fort å få satt opp veggpanelen i stue/gang og kjøkken.

Subscribe to Comments

3 Responses to “Litt mer panel….”

 1. Sier bare TTT – ting tar tid, og især når man skal gjøle sjøl ! Ta det med ro – du blir ferdig ! og riktig så fint blir det med taket ser jeg. Artig å tenke på at du og Annicken har samme hytte, og så kan vi se hvor forskjellig (?) de kan bli til slutt. Taket var verst å få lagt selv, veggene gikk unna. Lykke til videre… Hilsen Merete T

   

  Merete

 2. Jeg syntes også det blir SÅ gøy å se hvordan dere får det til slutt siden vi har samme hytte. Foreløpig ser det veldig likt ut. Skal dere kle igjen veggen mellom stue og hems?

  Blir det mer jobbing i påsken eller?
  Jeg satser på vask av alle vinduer utvendig i påsken. De ser ikke ut og jeg har ikke gjort det siden vi satt opp hytta…ja ja…

  Hilsen Annicken

   

  Annicken

 3. Hei damer! Og takk for hilsen igjen. Ja det blir nok ikke så store forskjellene. Har en liten anelse om at smaken er nokså lik. Tror dere vil kjenne igjen hytta ;-) . Vi kommer til å kle igjen veggen med panel men ikke i midtpartiet sånn du har gjort Annicken. Der har vi det åpent. Og trappa opp til hemseløsningen har vi en annen løsning (vi stjeler litt av garderoben på gjesterommet). I tillegg så har vi jo valgt å tette igjen en del av vinduene i stua så det blir jo litt forskjellig uttrykk på hytta sånn sett. Samt at vi har byttet om på bad/badstu. Blir ikke badstu hos oss – der blir det tørkerom istedet – direkte i tilknytning til gangen. Nå reiser AW opp i morgen så da satser jeg på at de kanskje blir ferdig med taket og at veggene kan gjøres i første del av påsken. Siste delen blir det vår påskeferie i fjæra hos mine svigerforeldre :-) . God påskeferie på deres respektive hytter. Kos dere!!

   

  Anne Lene

Leave a Reply

Message: