Next Post Previous Post

31 mar 2010

Taket ferdig og godt i gang med veggene :-)

Posted by Anne Lene

Nok en gang har svigerfar og AW vært og jobbet noen dager. Mandag bar det oppover med med stillase så vi kunne få på plass panelen på det høyste punktet i taket. Så nå er hele taket ferdig – og det kan jo sies å være en milepæl :-)

Ferdig tak

I tillegg kom de godt i gang med veggene. En fornøyelse i forhold til taket visstnok! Vi synes det blir riktig så fint med den ferdige hvitpigmenterte panelen. Og kombinasjonen liggende panel i taket og stående ellers synes vi også ble bra :-) . Finishen ikke ferdig ennå. Mangler lister både i taket og hjørnene samt utforinger ved vinduene. Disse skal en faglært med en god porsjon tålmodighet få lov til å pusle med om litt. Så nå kan gutta ta påskefri noen dager med god samvittighet!

Tak og vegg fra sofakroken:

Tak og vegg - sofakrok

Fra kjøkkenkroken:

Deler av kjøkkenkroken

Subscribe to Comments

One Response to “Taket ferdig og godt i gang med veggene :-)”

  1. Heihei! Så fin blogg! Vi bygger også hytte, ta gjerne en tur innom bloggen vår: http://thedreamcottage.blogg.no/ :)

     

    Hans

Leave a Reply

Message: