Next Post Previous Post

16 jun 2010

Lite blogging – mye jobbing

Posted by Anne Lene

Jeg er nok kanskje Norges dårligste blogger om dagen….eller skal vi si de siste ukene (månedene). Nå har det vært hektisk!! Men noe av grunnen er jo at sjefshyttebyggeren og svigerfar har vært mange runder på Høgevarde og jeg har vært hjemme og stelt hjem og barn og ikke minst fartet rundt på alt av aktiviteter som mai/juni har å by på (fotballtreninger, fotballkamper, fotballcuper, foreldremøter, generalforsamlinger, barnehage/skoleavslutninger….phuuu).

Men gutta har jobbet skikkelig og gjort store fremskritt så nå begynner vi å se lyset i tunnelen :-) . Alt av panel er ferdig, alt elektrisk er ferdig så byggestrømmen er kastet ut og vanlig strøm koblet til (milepæl!), vinduer er foret ut og listet og rørleggeren har vært og tilrettelagt slik at nå er det “kun” bad og legge gulvet som gjenstår. Badet skal vi kun tilrettelegge med rupanel, litexplater osv,  og så skal vi ha en til å flislegge. Vi har også fått hjelp med utforinger og lister. Men det er også det eneste – så all ære til AW og svigerfar!! Dere er flinke :-)

juni1

Bilde fra spisekroken. Listene er ikke ferdig malte…..det var kanskje ikke et sjakktrekk men sånn kan det gå når du bestiller hytta og det er mye annet og tenke på også…men pent gjort er det i hvertfall.

Hems

Hemsen begynner å bli ferdig….

Det spirer og gror

Og det spirer og gror i Torva :-)

I tillegg så har Jotun vært på besøk for å se hva som kan ha skjedd med beisen….Her er det tydelig noe feil med et av spannene da det er samme beis – malt i samme temperatur, av samme person. Men spann kjøpt to ulike steder. Det er lite “jordfarve” aktig over den til høyre. Ser ut som dårlig grå husmaling. Noe vi selvsagt ikke er veldig happy med. Men vi stoler på at Jotun ordner opp :-) .

hyttebeis

Subscribe to Comments

2 Responses to “Lite blogging – mye jobbing”

 1. Heia. Så gøy å se at dere er på`n igjen!!
  Vi malte også alle lister og vegger innvendig. Du har ferdigbeisa panel i stuen og tak eller?
  Har dere laget det ene soverommet større enn det andre? Ser at gulvet midt på hemsen ble noe annerledes enn vårt?
  Også lurer jeg på om dere har foret ut himlingen i overbyggene? Ser gjennom vinduet på første bildet.
  Kan du sende et bilde av dette? Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan det ble hos oss og lurer på å fore ut.
  Jeg er nå straks på vei til hytta og har beise utvendig ferdig og garderobe-prosjekt i ferien.
  Ser for meg å sette inn trådkurver i garderobehukene og stenge igjen med enten lift gardin eller bare et forheng.
  Har kommet frem til at det blir før trang med skyvedører der og satser derfor på forheng. Skal ta bilde og legge ut når/om det er/blir klart :-)
  PS: Saltdalshytta kommer i sommer og fikser den søyla som er for lavt dimensjonert. Takk for tipset!!
  God hyttesommer!!

  Annicken

   

  Annicken

 2. Hei Annicken! Joda det går fremover :-) . Vi har gudskjelov ferdig hvitpigmentert panel resten av stue og kjøkken. Det er nok jobb med listene som det er ;-) . Når det gjelder himlingene i overbygget så blir du nok litt lurt av det første bildet for det er panel innvendig som speiler seg i det ute. Men vi har tenkt til å fore det ut når vi er ferdig inne!

  Og vi har valgt en annen løsning på trappen opp til hemsen enn det dere har. Vi har valgt en mindre garderobe på gjestesoverommet og legger trappen skrått opp i “halve” garderobedelen på venstre side. Har i utgangspunket tenkt å ha skyvedører på hovedsoverommet (til høyre) men får se hva vi ender opp med. Tenkte å sjekke ut priser på garderobemannen (jada enkelt å bli påvirket av “fjollete” reklame :-) ). Du får legge ut bilder når ditt er klart så kanskje vi får noen ideer! Bra at dere får ordnet søylen og riktig god hyttesommer til dere også !!

   

  Anne Lene

Leave a Reply

Message: