Next Post Previous Post

12 jul 2010

Endringer på kjøkkenet

Posted by Anne Lene

Vi fant ut at det ble litt lite skap plass. Så vi har bestilt overskap også til veggen over vinduene. Ny tegning følger under. Det begynner å nærme seg at det meste er klart til å legge gulv og så kan vi få satt på plass kjøkken – og alt annet forøvrig. Badet er også straks klart for flislegging. Så mot slutten av sommeren tenke jeg vi er mer eller mindre i mål.

Endring kjøkken

Ved kjøkkenet har vi litt plass ved vinduet og der har jeg tenkt til å få plassert dette trancherbordet fra IKEA. Da blir det litt ekstra arbeids/lagrinsplass. Vinduene der er hvitmalte så det blir fint foran vinduet i hjørnet. Bestiller en samme benkeplaten vi har ellers på kjøkkenet og bytter ut toppen. Satser på at det blir riktig så fint :-)

Trancherbord

Leave a Reply

Message: