Next Post Previous Post

21 jul 2010

Jotun ordner opp!

Posted by Anne Lene

jotunstd_hor10cm

De av dere som har fulgt med på bloggen vår vet jo at vi siden i fjor høst har hatt en utfordring med beisen hvor en identisk beis fra to forskjellige forhandlere viste seg å være svært så forskjellig. Vi har siden den gang hatt en dialog med Jotun og de har vært oppe på hytta og sett på resultatet, tatt prøver av begge spannene og konkludert med at det var noe feil med den ene. Hvorvidt det er blandingen eller feil gjort av forhandler eller  “rusk i maskinen” vet ikke vi. Det viktigste er at de som en profesjonell aktør rydder opp :-) .

I utgangspunktet hadde vi jo lyst på en grå jordfarve men å rette opp i dette er ikke så lett så da har Jotun kommet opp med en løsning om å dekke resten av beisen og leier folk til å beise over med en mørk farge (her velger vi en sort nyanse). Godt å vite at det er aktører der ute som vet å ta kunden på alvor! Vi er i hvertfall veldig fornøyd med den kundebehandlingen vi har fått. Og vi blir nok trofaste Jotun kunder i årene som kommer også :-) .

Leave a Reply

Message: