Next Post Previous Post

14 aug 2010

Sommerjobbing

Posted by Anne Lene

Sommerferien er over og mye fremgang å spore på hytta. Første uka av ferien ble tilbragt på hytta med en kombinasjon av jobbing, fisking og en “topptur” til Høgevarde for små og store. De 2 siste ferieukene ble det hyttefri på oss mens flislegging og beising av hytte utvendig ble utført av andre. Flisleggingen er stort sett det eneste som er utført av andre så vi hadde ikke dårlig samvittighet for det.

Badet ble riktig så fint synes vi :-) Mangler 4 fliser på gulvet samt fuging av gulv. Alle flisene kom dessverre ikke i tide da det sto igjen et par esker på fabrikken i Italia – spørs om ikke italieneren var klar for ferie han også ;-) .

Bad1

Bilde mot dusjhjørnet. Her kommer det glassvegger.

Badegulv

Fliser i gang og tørkerom + teknisk rom er også lagt.

gang_resize

Og så er endelig hytta blitt beiset utvendig. Som forrige artikkel beskrev så har Jotun ryddet opp etter at den var feil med det ene spannet med Sandgrå som vi fikk og som viste stor farge/strukturforskjell. Vi hadde ikke annet valg enn å beise over i en mørkere farge og vil endte opp med Jernsvart. Den endelige resultatet så vi først i går og jeg var veldig spent på hvordan det kom til å bli…..Men vi er veldig fornøyde :-) . Kun platene mellom vinduene som mangler samt at vi skal legge panel og male oppunder mønene.

ute2_resize

 

ute1_resize

Vi har innsett vår begrensning, så til uken har vi leid inn folk til å male alle utforinger og lister innvendig. Når det er ferdig er vi klare til å legge parkett. Siden vi har vannbåren varme vil vanlig furugulv ikke egne seg. Valget falt på en parkett fra Kahrs – Eik Plantagenet. En gråpigmentert naturoljet plankegulv. Aldeles lekkert!! Selvfølgelig langt over opprinnelig budsjettert på parkettposten men alt annet jeg har sett på etterpå har ikke falt i smak….Ja ja , noen smeller skal man da gå på! Dette er den første budsjettsprekken så det er da ikke så ille. Bilder av parketten får komme senere.

Subscribe to Comments

One Response to “Sommerjobbing”

  1. Veldig bra, Anne Lene! Flislegginga fikk vi også andre til å ta, det ble liksom litt mye etterhvert… Kjekt at Jotun ordnet opp da! Gleder meg til å se bilder av gulvet også. Lykke til videre ;-) )

     

    Mere

Leave a Reply

Message: