Next Post Previous Post

30 aug 2010

En helg i gulvets tegn

Posted by Anne Lene

AW og svigerfar dro oppover fredag formiddag med mål om å få lagt parkett i alle rom. Innen jeg og barna kom opp på kvelden var  allerede 3 soverom ferdig :-) . Skikkelig innevær bidro til at samvittigheten ved å holde seg innendørs ikke ble så ille. Innen søndag midt på dagen var gutta i mål! Veldig bra jobbet og et fantastisk resultat :-) .

Siden sist så har også alt av utforinger og lister blitt malt så nå er det klart for å montere kjøkken og få litt ting på plass etterhvert. Selv om det er mye jobb igjen i form av gulvlister, beising av hemsegulv, inngangstrapp, gulv i ytterrom (utefor inngangen) så går det nå an å leve litt mer som om man er på hytta.

Gulvet er Kahrs – Eik Plantagenet en gråtonet eik i 1 stavsutførelse

Bilde mot spisestuekroken:

 mot spisestue

Bilde mot sofakroken:

lekkert-gulv

Neste gang reiser vi opp med alt av kjøkkeninnredning, baderomsinnredning osv. Blir veldig spennende å se hvordan det tar form!

Subscribe to Comments

3 Responses to “En helg i gulvets tegn”

 1. Berre lekkert ;-) Sååå fint det ble, gulvet var nyydelig! Tenker du koser deg nå og kjenner det krible jo nærmere dere kommer innflytting! Nå og fremover er den beste tida ! Nyt den ;-)

   

  Merete

 2. Det ble bare DRITLEKKERT!!!!! Nå er det snart tid for å bare kose seg, det fortjener dere etter så mye jobbing. Dere er knallflinke. Iren

   

  Iren og Morten Viholmen

 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer :-) . Gulvet er ennå finere i virkeligheten enn jeg klarte å få frem på disse bildene så jeg er så fornøyd så! Og nå er det skikkelig morro. Gleder meg som en unge til søndag hvor arbeidet med å få opp kjøkken og bad starter.

   

  Anne Lene

Leave a Reply

Message: