Next Post Previous Post

31 okt 2010

Flere bilder og det kommer mer…..

Posted by Anne Lene

Det har vært en hektisk høst og vi har faktisk ikke hatt tid til å være på hytta siden høstferien. Og da var vi så busy med å få på plass ting at vi faktisk glemte å ta noe særlig bilder…..Så det er ikke så mye å legge ut men vi skal ta litt bilder til helgen. Men her er en liten smakebit til dere som har vært litt utålmodig (med rette – for denne bloggen har det ikke vært mye trykk i i det siste……..).

Ingen avstandsbilder men en closeup av kjøkkenet i bruk om ikke annet :-) . Mangler fremdeles pyntelist under overskapene. Og så vet jeg ennå ikke hva jeg skal ha over benken ved komfyren….Forslag mottas med takk :-)

Kjokken

Bilder fra spisestua

Spisestue

Reinskinn på benken så det ikke skal bli så hardt å sitte der

Benk

Bilde fra sofakroken før både tepper og bord er på plass

Sofa

Mer fra sofakroken

Stue

Og et bilde fra gutterommet. Til deg som lurte på om vi hadde lagt himling i takene over bad og gang. Ja vi har gjort det mest fordi vi ønsket å ha “loft/bodmulighet” . Det har vi nå fått (blir luke i taket på teknisk rom ved siden av gangen). Vi har også valgt å ha himling på soverommene selv om det ikke er slik det er tenkt fra Saltdalshytta i utg.punktet men vi synes rett og slett det er finere :-)

Soverom

Subscribe to Comments

5 Responses to “Flere bilder og det kommer mer…..”

 1. Hei!
  Spennende å følge bloggen deres! Og så utrolig fint det blir;0) Må bare få si at jeg falt helt for lampen dere har over spisestuebordet!! Fantastisk lekker! Vil du røpe hvor den er kjøpt?? Jeg følger med videre;0)
  Hilsen Cathrine

   

  Cathrine

 2. Hei Cathrine,

  Hyggelig at du følger bloggen og at du synes det blir fint :-) . Lampen har vi kjøpt på Christiania Belysning på Sandvika Storsenter. Den heter Gloria og finnes i flere ulike størrelser. Kan også kikkes på/kjøpes http://www.designbelysning.no (uten at jeg har noen erfaring med de)

   

  Anne Lene

 3. Hei

  Hytta ser superfin ut!! Gratulerer! Enig at lampen var veldig fin. Leter desperat etter en som passer hos oss…

  Til spørsmålet ditt om hva du skal ha på veggen bak komfyren – vi har satt opp glass. Bestilt på mål og med slipte kanter og med borret hull. Veldig praktisk, syns nesten ikke. Regner med at de fleste glassmestere kan lage slik til deg. Tror det er noen bilder på vår blogg av dette.

  Kos dere videre med flott hytte!!

  :) Toril

   

  Toril

 4. Heisan.
  Dette blir kjempebra. Bak komfyren, hva med en enkel glassplate så panelen synes igjennom eller stålplate. Jeg er helt sikker på at du kommer til å finne noe som passer. Kos dere masse i helgen.

  Iren, Morten og Oliver

   

  Iren og Morten Viholmen

 5. Hei, så flott det blir hos dere. Likte taket på soverommet, vi kommer nok også til å velge den løsningen. Ellers enig med de andre at en glassplate bak komfyren er en god løsning. Gleder meg til å se flere bilder. :-) Lina

   

  Lina

Leave a Reply

Message: