Previous Post

9 nov 2010

Nesten ferdig hytte :-)

Posted by Anne Lene

Noe “småtteri” kan vi jo si gjenstår….Som å male om gangen , liste langs gulvet i hele hytta, beise hemsegulvet, garderobeløsninger hovedsoverom og gjesterom, lamper, pyntelist + div på kjøkken……men men vi kan jo ikke risikere å kjede oss der fremover ;-) . Men nå er det definitivt levelig der og siden jeg har lovet flere bilder så kommer det her.

Fra badet:

 

bad1

bad2

Fra kjøkken. Ikke ferdig med finish ennå slik som skapfronten på kjøleskapet (ventet på hengsler), lister rundt vinduet og pyntelist:

kjokken2

kjokken1

Veldig fin svart vask spør du meg:

vask

Stue og spisestue:

stue1

stue2

Lamper, stæsj og ting som skal gjøre det litt mer personlig og ikke fullt så sterilt mangler men det kommer etterhvert. Ihvertfall en stooor (3, 60 lang)  og god sofa som hele familien kan få plass i liggende :-)

stue3

Solskjerming mot vest:

lampe_gardin

Subscribe to Comments

10 Responses to “Nesten ferdig hytte :-)”

 1. Hvilken baderoms møbler er det dere har valgt?
  Produsent osv.?

   

  RH

 2. Åjåj! Så FINT det har blitt! :)

  Nydelige farger og fine materialer, og så likte jeg selvsagt matta på kjøkkenet.. jeg prøver fortvilet å få “solgt inn” en sånn her i huset, men til ingen nytte. Jeg får vel være glad jeg fikk en rosa fillerye i gangen.. ;)

  Det er vel unødvendig å si at dere må kose dere mye her i årene fremover, men jeg sier det likevel: Kos dere! :)

  Klem

   

  Anne

 3. Baderomsmøblene er fra “Gjør det selv” (billig) serien til HTH. De kan absolutt konkurrere med Kvik og IKEA både på kjøkken og bad.

  Og Anne du får ønske deg en Pappelina til jul ;-) . Takk for hilsen!

   

  Anne Lene

 4. Fantastisk fint! Hvor er sofaen kjøpt?

   

  Meg

 5. Hei, så flott d er. Artig å se bilder av kjøkkenet. Vurderer sterkt å ha skap over vinduene etter å ha sett bildene dine. Baderomsinnredningen var også fin. :-) Droppet dere badsstue?Gratulerer m hytta. Lina

   

  Lina

 6. Hei igjen, hvor høyt er d fra gulvet til taket på soverommene deres? Mvh Lina

   

  Lina

 7. Sofaen er kjøpt på Living. Engell (dansk) hvis jeg ikke husker feil. Modulsofa som finnes i mange varianter.

  Vi har droppet badstu Lina – ingen av oss som bryr oss noe særlig om det. Det vi derimot bryr oss om er å få tørket klær. Parkdresser og ski/basetøy til barn og venners barn/familie. Så vi har rett og slett lukket igjen fra badet og åpnet fra gangen og der blir det et stort og deilig tørkerom :-) . Men pr. i dag er det fullt av materialer og verktøy men det kommer bilder etterhvert.

  Høyde fra tak til gulv mener jeg er ca. 210-212 cm. Kan evt måle for deg neste gang vi skal opp :-) .

   

  Anne Lene

 8. Hei igjen, Anne Lene.
  Ad takhøyden så fant vi det ut ved å se på bildet fra soverommet. :-) Snekkeren vår er nå i gang med å lage hemsen. Mest for å få unna alle materialene som ligger inne i hytta. Spennende tider nå som som alt begynner å ta form. Kos dere på hytta. :-) Lina

   

  Lina

 9. Hvor er kjøkkenet fra?

   

  Benedikte Stensrud

 10. Your means of telling everything in this iece oof
  writing is really nice, all be capable of simply know it, Thanks a lot.

   

Leave a Reply

Message: