Posted by Alf Wilhelm

Interiør

Interiøret er en viktig del av hytta! (hilsen fruen i huset……). Fargevalget og tonen er valgt selv om ikke alle valg er gjort i forhold til interiør. Hyttevalget  kan vel sies å være en “moderne” fjellhytte og fargevalget vårt bærer nok preg av dette. Hytta kommer utvendig til å bli beiset med sotgrå (takk for inspirasjon til en god kollega som har en flott hytte i Brennåsen rett ved vårt hyttefelt). Komplettert med hvite vinduer og  et frodig og fint torvtak!

Innvendig er det fortsatt en rekke beslutninger som må taes men stikkord for såvel materiellvalg som fargevalg er værbitt eik, mørk grå, brun, beige, lys aubergine og blek hvit er alle toner som kommer til å prege vårt valg av interiør. Kjøkken er valgt (iallefall mentalt om ikke prismessig riktig ennå…) med Kvik Antracit Alu som har en dyp grå finish som vi synes passer både på fjellet og i vår “moderne” hytte.

Nå starter jakten på spisestuebord. Favoritten er jeg redd jeg ikke har råd til….Slettvoll har et fantastisk bord i værbitt eik. Se www.slettvoll.no. Så vi for nok starte jakten på noe som ligner…… :-)

slettvoll-vaerbitt-eik

slettvoll-vaerbitt-eik

Leave a Reply

Message: