Posted by Alf Wilhelm

Familien Hansen

Her er vi :-)  Familen består av pappa Alf Wilhelm , mamma Anne Lene og  våre to kjekke gutter Vetle 8 år og Håkon 5 år. Som sammen med mamma og pappa gleder seg veldig til å få egen hytte! De har allerede pekt ut stedet hvor deres “egen” hytte skal bygges (en fin gruppe med trær som egner seg ypperlig for kreativ barnehytte bygging).

Vi er bosatt i Lier rett ved Drammen og ser frem til at vi i underkant av 2 timer er fremme på hytta og  kan “lande” i en ellers hektisk hverdag. Og så gleder vi oss til snøsikre vintre….så vi slipper  å sparke fotball på en gjørmete plen i nov/desember.

hansen-family

Subscribe to Comments

7 Responses to “Familien Hansen”

 1. Hei følger med på bloggen deres med stor interresse. Har falt pladask for hytta dere skal bygge. Kunne tenkt emg en så selv, men den er i dyreste laget tror eg. Kan eg spørre hva dere budsjetter med den hytta uten tomt?
  Lykke til videre med hyttebyggingen.

  Hilsen
  Terje Husa (som vil bygge hytte ved sjøen på Fedje i Hordaland)

   

  Terje Andre Husa

 2. Avhenger jo litt av hvilket nivå man legger interiør på, hvor mye egeninnsats, hvor mye som må kjøpes av hvitevarer, om man har gode venner som er elektrikere/rørlegger osv osv…Så vet ikke om totalbudsjettet nødvendigvis gir så mye men sender deg en mail med litt mer detaljer på byggesettet. Det er jo ihvertfall et utgangspunkt :-)

   

  Alf Wilhelm

 3. Hei

  Lykke til med hyttebyggingen . Spennede og morsomme tider.
  Vi var ferdig for ca 1, 5 år siden på Høgevarde (tomt 136.)
  Kjempeflott område både sommer og vinter.

  Mvh
  Tom Kristiansen

   

  Tom Kristiansen

 4. Takk for det! Ja det er morsomme tider….Vi skal gjøre det meste selv så får vi se om vi synes det er like morsomt om et år… ;-) . Enn så lenge er vi fulle av pågangsmot :-)

   

  Anne Lene

 5. Heisann.
  Ser vi er omtrent i samme løp og fikk lyst å legge inn en hilsen.
  Tomtarbeidet er klar for støping hos oss og hytta blir levert på onsdag. Regner med å støpe fra 7 sept og en uke og setter opp hytta etter dette. Vi har valgt samme modell som dere fra Saltdalshytta. Artig.
  Har ikke oppdatert så mye på min blogg enda men det kommer etterhvert.
  Lykke til!
  Hilsen Annicken

   

  Annicken Hjelle

 6. Hyggelig det! Hvor skal dere bygge ?

   

  Anne Lene

 7. Hei,
  vurderer tomter i området selv, hadde særlig vært interessant å se hvilke priser dere fikk på grunnarbeid, tilkobling av vann, støpt plate etc fra Høgevarde-gjengen (og evt de andre tilbudene) som dere tydeligvis er fornøyd med. All info mottas med takk, her regner vi febrilsk på budsjett :)

   

  Thomas

Leave a Reply

Message: