Posted by Alf Wilhelm

Kjøkken

Valg av kjøkken er ikke lett. Foreløpig står vi mellom to valg. Økonomien spiller jo en betydelig rolle så 2 leverandører har havnet på shortlist. Kvik og IKEA. Foreløpig er KVIK er favoritt. Kjøkkenet skal være grått…og favoritten så langt er Antracitt fra Kvik….

Kvik Antrasitt kjøkken

Subscribe to Comments

4 Responses to “Kjøkken”

 1. Heisann.
  En kjapp kommentart til kjøkken valg.
  Jeg satt opp et Ikea kjøkken i vår kjeller leilighet for 2 år siden, og fikk installer et KVIK kjøkken i en annen leilighet vi har ,,for august 2008.
  Man kan si hva man vil om IKEA men det funker. Bestiller man et skap kommer de fleste delene i samme eske. Det kan jeg ikke si om Kvik.
  Der kommer en del i en eske og en annen del i en annen eske. De er overhode ikke koordinert. Hadde ikke forventet dette og det var ikke helt enkelt åholde hode kaldt når vi holdt på å sette dette opp.
  Men IKEA vet man hva man har å forholde seg til,, jeg trodde kvik var hakket bedre enn IKEA ,, men dengang ei.

  Skulle jeg valgt ,, hadde jeg valgt IKEA. Ikke pga kvalitet men pga prosessen å sette kjøkkenet. Å dømme etter bildene er dere ikke i nærheten av en KVIK forhandler ,, og dere kommer til å bli relativt flate i maska når dere må kjøere frem og tilbake etter ekstra deler ørten ganger.

  Lykke til.

  Mvh,
  Kaare

   

  Kaare Øien

 2. Hei. Takk for input! Vi har også hørt fra andre hold at Kvik kjøkken er veldig krevende å sette opp. Skikkelig “møkkajobb” visstnok…men nå er det nå sånn at IKEA ikke har kjøkken som ligner i mørk grå matt utførelse. Alternativet er andre kjøkkenleverandører men de er langt dyrere…..Så vi får se hva vi ender opp med.

   

  Alf Wilhelm

 3. Hei. Vi bygger også hytte / leilighet denne høsten, og har tydeligvis samme kjøkkensmak. Men vi har valgt Hacienda fra HTH. Rimelig, og slitesterkt.

   

  Ellen Larsen

 4. Tusen hjertelig takk for tips! Var ikke klar over at HTH også hadde en billig “flatpakkeserie” med utvalgte modeller for å møte konkurransen med IKEA og KVIK. Så i dag har jeg vært innom HTH i Drammen og kikket på Hacienda. Og du har helt rett – den falt i smak. Så nå venter jeg spent på tilbudet :-) . Hun garanterte at hun var rimeligere enn KVIK. Lå på samme prisnivå som IKEA.

   

  Anne Lene

Leave a Reply

Message: