Posted by Alf Wilhelm

Valg av tomt og hytte

Med et forhåpentligvis fornuftig budsjett begynte vi jakten på vår hytte. Sammen med tomtekjøpet er det en prosess som har gått over ett års tid. Vi har lånt besøkshytte til en leverandør (Tinde). Kikket på andre modeller i etablerte hyttefelt og samtidig lett gjennom ett utall websider /brosjyrer/tilbud for å finne vår hytte. Vi ble ganske fort fasinert av Saltdalshytta som er ett 29 år gammelt norsk firma som leverer elementhytter. Saltdalshytta leverer hytte i 4 stilarter hvor vi likte best Aurora, en hytteserie med fokus på lys, luft og nærhet til omgivelsene. Vår favoritt ble Aurora 994, en hytte som er ny av året. Når Saltdalshytta i tillegg var overlegne på oppfølging i tilbudsprosessen (selv om det er et lite forbedringspotensiale der også….) så var valget enkelt.

Et lite hjertesukk til en hel hyttebransje; Dere må virkelig begynne å ta oss som “rekker opp hånda” og viser interesse enten i form av at vi bestiller brosjyrer eller ber om å få tilbud på alvor! Det er kun 2 av de mange leverandørene vi var i kontakt med som fulgte oss opp….Da har jeg ikke telt med et par leverandører som tydeligvis har snudd interessebunken nå når finanskrisen har gjort sitt inntog….men sorry blir ikke så veldig imponert av at dere forsøker å følge opp å gi meg et tilbud som jeg ba om for 5 mnd. siden.

Så valget falt som sagt på Saltdalshytta. Favoritten 994 va r i utganspunktet litt dyr så vi forsøkte å tegne om et par andre modeller men det ble aldri som 994. Vi likte planløsningen og stilen og klarte ikke helt å gi slipp på den. Tegningen under viser standardhytten som vi etterhvert skulle gjøre noen endringer på.

saltdalshytta

994_1

994_2

994_3

Leave a Reply

Message: